Vacature: Spierballen, gedegen wijnkennis en gezonde dosis humor gezocht!

De Gouden Ton

 

Wij zijn aanpakkers, doordouwers, creatievelingen en houden van culinair genot. Harde werkers, maar we willen ook genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Wij, het team van de Gouden Ton Rotterdam, hebben namelijk genoeg ideeën, wilde fantasieën en zien genoeg ondernemerskansen; alleen: daar hebben we nog meer handen bij nodig!

Gezocht:

Belangrijkste teamspeler

– alias duizendpoot –

Wijnkoperij Gouden Ton Rotterdam

Je bént zeer gastvrij en dus dat hoeven we je niet aan te leren. Je vindt het een sport om het zeer uitgebreide netwerk aan klanten te leren kennen en zo goed mogelijk te helpen op zowel horeca als particulier gebied. Nog sterker: je probeert je nieuwe collega’s daar voorlopig in af te troeven. Daarnaast heb je iets te melden als we wijn gaan proeven. Je hart gaat sneller kloppen van een mooie winkel, laat staan een mooie wijnwinkel.

Dan kún je dus binnenkort onderdeel zijn van hét wijnteam in een de binnenstad van Rotterdam.

Check even voor je reageert of je hier aan voldoet:

  • Aantoonbare wijnkennis: minimaal opleiding niveau WSET – 3 of Vinoloog
  • Goede kennis over wijn-spijs combinaties
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar, ook ‘s zondags vind je geen probleem
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden,

bij voorkeur ook in het Engels.

  • Minimaal rijbewijs B in bezit
  • Retail en/of horeca ervaring is een pré

Een werkdag kan zo maar bestaan uit: negen keer wijnspijs adviezen geven bij een pan mosselen, 10 bezorgingen bij restaurants in Rotterdam doen, de stoep vegen, voorproeven voor een wijn-spijs diner of nieuwe kaart bij een horeca klant, een actie bedenken bij een nieuw wijnhuis, de wijnbestellingen inruimen en een presentatie voor een wijnproeverij voorbereiden. Een andere dag sta je de gehele dag in de winkel zelfstandig en enthousiast particuliere klanten te adviseren voor geschenken en wijn-spijs advies. Terwijl je op de achtergrond de logistieke planning maakt voor de uitleveringen en een inspirerende mail schrijft voor een exclusieve mailing.

Nog steeds enthousiast? Stuur je motivatie en ervaring naar Sigurd Snoeys : rotterdam@goudenton.nl

 

Reacties