WORD NU ‘VRIEND VAN WIJNPLEIN’

WORD NU ‘VRIEND VAN WIJNPLEIN’ EN PROFITEER VAN DE AANBIEDING

De samenwerking met de ‘Vrienden van Wijnplein’ bestaat niet alleen uit  een logo met link naar de eigen site op een prominente plaats op de startpagina, maar ook uit het bezoeken van wijnproeverijen en andere evenementen van de relatie.

Voor 950 euro (ex BTW) per jaar staat uw logo prominent op de oudste (21 jaar online) wijnsite van Nederland met een hecht netwerk van wijnliefhebbers en professionals in de handel en gastronomie.  Met de samenwerking als ‘Vriend van Wijnplein’ , verzekert u zich van een plaats met link die dagelijks goed in beeld komt. We bieden nu voor het genoemde bedrag ook een plaats voor uw aanbieding gedurende 3 maanden in onze nieuwsbrief tussen de berichten.

Voor 2000 euro (ex BTW) per jaar staat u met uw logo en link op de voorpagina en in de nieuwsberichten, maar ook met uw logo (eventueel met aanbieding) voor 6 maanden in onze wekelijkse nieuwsbrief. Verder bezoeken wij uw proeverij, publiceren persberichten en kunnen een interview, eventueel met video, verzorgen.

Maak gebruik van deze aanbieding en wordt Vriend van Wijnplein.

We geven u graag meer informatie per telefoon 0653259694 of per mail: info@wijnplein.nl

Jan Rook

Wijnplein